Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Άρης: Το σκέφτεται ο Οκάρο Γουάιτ!


Ο Οκάρο Γουάιτ είναι ο παίκτης που μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο την ομάδα του Άρη εφόσον αποκτηθεί και γιαυτό γίνονται μέχρι τέλους προσπάθειες απόκτησής του με το κασέ του να είναι σίγουρα πάνω από τις 180 χιλιάδες ευρώ.

Ο Γουάιτ έχει απορρίψει προτάσεις από Ιταλία και Τουρκία διότι πίστευε πως το μέλλον του δε θα ήταν καλύτερο εκεί και στον Άρη προσπαθούν να τον πείσουν να φορέσει τη «κιτρινόμαυρη» φανέλα τονίζοντάς του το βασικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που κάνει τον Αμερικανό να το σκέφτεται έντονα.

Τη περασμένη σεζόν ολοκλήρωσε στη Βίρτους Μπολόνια έχοντας στο ενεργητικό του 12.1 πόντους και 6.8 ριμπάουντ ενώ στα τρίποντα είχε το αρκετά καλό ποσοστό για ψηλό παίκτη, 39%. Αγωνίστηκε με τους Μέμφις Γκρίζλις στο Summer League του Ορλάντο, όπου παρών ήταν και ο Δημήτρης Πρίφτης, που τον πρόσθεσε στη λίστα του.

Το καλό για τον Άρη είναι ότι ο Γουάιτ παρότι έχει μια πρόταση που αγγίζει τα οικονομικά του «θέλω» από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα τη Λεμάν, δεν λέει ακόμα το «ναι» και αυτό ξεκάθαρα σημαίνει πως σκέφτεται αρκετά να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, αν οι «κίτρινοι» του προσφέρουν ένα ποσό κοντά στις 190.000 ευρώ (όσα του προσφέρει και η Λεμάν).

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, έχει ενημερωθεί για την επιθυμία του κόουτς Πρίφτη αλλά και του κόσμου να υπάρχει στο ρόστερ ένας τέτοιος παίκτης και έτσι ίσως βάλει το χέρι στη τσέπη λίγο βαθύτερα προκειμένου να φέρει στο «Αλεξάνδρειο» τον απόφοιτο του Φλόριντα Στέιτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου