Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Αυτή είναι η ευκαιρία του Θανάση!


Οι Knicks το πήραν απόφαση! Προσέφεραν διετές συμβόλαιο στον Θανάση Αντετοκούνμπο, που όμως έχει μπροστά του ένα ψηλό βουνό να ανέβει.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όσους κυνηγούν τα όνειρά τους, αυτός είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έπαιξε τις τελευταίες δυο σεζόν στη D-League, με την ελπίδα να πετύχει κάποια στιγμή τον μεγάλο του στόχο! Και όλα δείχνουν, σύμφωνα με την φημολογία των τελευταίων ωρών, πως αυτή η μέρα έφτασε.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε με την καλοκαιρινή ομάδα των Knicks στο Summer League του Las Vegas, πέτυχε 17 πόντους με 7/7 σουτ στο τελευταίο παιχνίδι και έπεισε τους παράγοντες της ομάδας να του δώσουν διετές συμβόλαιο, που όμως δεν είναι εγγυημένο. Τι σημαίνει αυτό; Πως τον καλούν στο training camp και του ζητούν να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της κανονικής περιόδου!

Ο Θανάσης, ένας από τους πλέον σκληρούς παίκτες που συμμετείχαν στην D-League την τελευταία διετία, δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Δεν απογοητεύθηκε, δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει για μια βρει μια καλή συμφωνία στην Ευρώπη. Είχε αυτή την επιλογή και θα μπορούσε να κερδίσει αρκετά χρήματα. Δεν ήταν όμως αυτό που τον ένοιαζε. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση της ζωής και της καριέρας του.

Τώρα, είναι έτοιμος να αποδείξει στους ανθρώπους των Knicks και τον head coach Derek Fisher πως μπορεί να γίνει μέλος της ομάδας και να βρεθεί στο ρόστερ της την περίοδο 2015-2016. Και επειδή ξέρουμε πόσο το θέλει, είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει. Οπως τα κατάφερνε πάντα, βήμα-βήμα...

Άρθρο: nba.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου