Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Κολοσσός: Ενδιαφέρον για Αντεγκμπόγιε!


Πολύ ψηλά στη λίστα του Άρη Λυκογιάννη φαίνεται να βρίσκεται ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε, που τη περασμένη αγωνιστική περίοδο ολοκλήρωσε στον Άρη έχοντας αξιοπρεπείς παρουσίες δείχνοντας πως αξίζει να παραμείνει.

Κάτι τέτοιο όμως δυστυχώς για τον Βρετανό δε κατέστη δυνατό επειδή ο Άρης συμπλήρωσε τα κενά που είχε στις θέσεις της περιφέρειας και ο Αντεγκμπόγιε αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν αποκλείεται να είναι και πάλι στην Ελλάδα αφού εκτός από τους Θεσσαλονικείς έχει παίξει και για τη Νέα Κηφισιά.

Η περσινή σεζόν τον βρήκε στον Άρη ως αντικαταστάτη του Τόρεϊ Τόμας, ενός παίκτη που θεωρούταν ο βασικός γκαρντ της ομάδας, μέχρι να έρθει ο Βρετανός και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός μήνα. Ο μήνας όμως έγινε χρόνος και ο Αντεγκμπόγιε ολοκλήρωσε στην ομάδα τη καριέρα του και θα ανανέωνε για ακόμη μια σεζόν αν ο Άρης δε συμπλήρωνε τις θέσεις της περιφέρειας με νέους παίκτες.

Ο Άρης Λυκογιάννης θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του Κολοσσού και να τον προορίσει πιθανόν ως αντικαταστάτη του Ντομινίκ Γουότερς που έκανε την αντίθετη διαδρομή (δηλ. από τη Ρόδο στη Θεσσαλονίκη). Ο 28χρονος με τη φανέλα των «κιτρίνων» είχε 8.1 πόντους, 2.3 ασίστ και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Το ενδιαφέρον του Κολοσσού για τον Αντεγκμπόγιε γράφτηκε πρώτο στο sport24.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου