Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

''Πακέτο'' από Φιλαθλητικό

Ο Πανιώνιος απ' ότι φαίνεται θέλει να πάρει δυο παίκτες ''πακέτο'' από τον Φιλαθλητικό


     Ο Πανιώνιος αδιαμφισβήτητα έχει από τις καλύτερες ομάδες στην Α1 και με πολύ δίκαιο τρόπο βρίσκεται πρόωρα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι όφ της φετινής περιόδου.  Ήδη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει κάποιους παίκτες στο μυαλό του με τον ΜακΚόλουμ να μην τίθεται προς το παρών εκτός της λίστας των παικτών που ενδιαφέρουν τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

     Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, οι Νίκος Γκίκας και Μιχάλης Καμπερίδης αναμένεται να φορέσουν τα ''κυανέρυθρα'' ενόψει της νέας, πιο απαιτητικής από τη φετινή, περιόδου.  Χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει υπάρξει επαφή των δύο πλευρών, τα δύο νεαρά ταλέντα του Φιλαθλητικού ενδιαφέρουν τον Πανιώνιο, ο οποίος θέλει να χτίσει με Ελληνόπουλα τη βάση για μια δυνατή ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

     Ο Νίκος Γκίκας αποτελεί τον παίκτη-εγκέφαλο του Φιλαθλητικού φέτος στην Α2 ενώ είναι και πρώτος σε ασίστ στην κατηγορία με 5,9 ανά παιχνίδι.  Ο 23χρονος γκαρντ, έχει τρανό μέλλον και σε περίπτωση που αποκτηθεί από τον Πανιώνιο, οι πιθανότητες του να μεταγραφεί σε μια ομάδα του εξωτερικού θα είναι πολλές (όχι ότι τώρα δεν έχει επαφές από ομάδες εκτός συνόρων).

     Από την άλλη ο άλλος στόχος του Πανιωνίου ακούει στο όνομα Μιχάλης Καμπερίδης και ήδη συμμετάσχει στα 18 του χρόνια με την Εθνική ομάδα εφήβων αφήνοντας πολύ καλές και θετικές εντυπώσεις.  Ο προπονητής του, Τάκης Ζήβας, του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής αφού τον βλέπει μέρα με την μέρα να εξελίσσεται έχοντας βέβαια και απο μόνος του ''πλούσια'' αθλητικά προσόντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου