Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πέντε ευρώ γενική είσοδος

Η Ε.Κ. Καβάλας ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Βαλκανικής Λίγκας


     Η ομάδα της Καβάλας αντιμετωπίζει την Κουμάνοβο και τα εισιτήρια της αναμέτρησης (όπως και τα προηγούμενα) κοστολογήθηκαν στα πέντε ευρώ ενώ δωρεάν θα μπορέσουν να δουν απο κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Βαγγέλη Αλεξανδρή οι μαθητές, σπουδαστές, αθλητές στην ακαδημία της μπασκετικής Καβάλας ενώ και παιδιά κάτω των 10 ετών με συνοδό.

     Η αναμέτρηση είναι αύριο (04/04, 17:30) απέναντι στην ομάδα από την ΠΓΔΜ για την τελευταία αγωνιστική του Last 6 της Βαλκανικής Λίγκας.

Η ανακοίνωση της Καβάλας:

''Στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 17:30 με αντίπαλο την Κουμάνοβο 2009.  Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας είναι γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας.  Να υπενθυμίσουμε πως για τα παιδιά των ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς και τους μαθητές και τους σπουδαστές η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.  Τέλος, δωρεάν θα είναι και η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου