Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Εκτός με Άρη ο Μπάβτσιτς (;)

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Μάρκοβιτς αποτελεί ο Έντιν Μπάβτσιτς 


     Αγώνα δρόμου κάνει ο Έντιν Μπάβτσιτς αφού ο Βόσνιος δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους που τον ταλαιπωρούν έπειτα από τον αγώνα με τον Κολοσσό και το τράβηγμα στον δικέφαλο μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στο Σαββατιάτικο (6/4) παιχνίδι του ΚΑΟΔ επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο.

     Ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ο προπονητής του ΚΑΟΔ, χρειάζεται τη νίκη η οποία θα του εξασφαλίσει μια αρκετά καλή θέση στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας με το ενδεχόμενο της νίκης και τον αντίπαλό του, Άρη ο οποίος έχει 31 βαθμούς, έναν περισσότερο δηλαδή από τους Δραμινούς.  Ο Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη η οποία του εξασφαλίζει (σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπολείπεται) τη θέση του στα πλέι οφ και με το θετικό αποτέλεσμα θα αφήσει πίσω του τον ΚΑΟΔ με 2 πόντους.

     Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την πλευρά της έχει τα δικά της προβλήματα αφού ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι που οδηγεί και κλειδώνει κατά κάποιον τρόπο τη θέση στα πλέι οφ της φετινής σεζόν ενώ ''ανεβάζει'' και ψυχολογικά την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου