Σάββατο 6 Απριλίου 2013

''Κλείδωσε'' τα πλέι οφ ο Άρης

Με τη νίκη επί του ΚΑΟΔ, ο Άρης πλέον ''κλείδωσε'' μια θέση στα πλέι οφ


     Ο -απλά ανώτερος- Άρης, κατάφερε να κερδίσει τον ΚΑΟΔ (85-73), ο οποίος παρά τις προσπάθειες των παικτών του δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι αφού με την κατάλληλη διαχείριση του ματς, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του πανηγύρισαν μια νίκη που τους στέλνει στα πλέι οφ της φετινής διοργάνωσης... χαλαρά!

     Ο ΚΑΟΔ είχε κερδίσει τον πρώτο (επεισοδιακό στο τέλος) αγώνα με 3 πόντους διαφορά και οι ''κίτρινοι'' έπρεπε να καλύψουν αυτή τη διαφορά όπως και επιτυχώς κατάφεραν.  Οι Δραμινοί από εδώ και στο εξής έχουν ένα, όχι και τόσο εύκολο, πρόγραμμα στην προσπάθειά τους για να μπουν στα πλέι οφ.

     Άρχοντας του παιχνιδιού από άποψη απόδοσης και σκοραρίσματος ήταν ο Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με τους 9 συνεχόμενους πόντους του κατάφερε να δώσει μια πολύτιμη νίκη στον Άρη.  Πολύ καλή εμφάνιση για τον ''Αυτοκράτορα'' είχαν επίσης οι Ασημακόπουλος (11), Τσιάρας (10) ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η εμφάνιση των Σαρικόπουλο (9) και Βεργίνη (9).  Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του ΚΑΟΔ πραγματοποίησαν οι Μισέλ (13), Νόουλς (13) και Ιωάννου (11) χωρίς ωστόσο αυτό να είναι αρκετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου