Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

''Η σεζόν είναι επιτυχημένη για τον Παναθηναϊκό''

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει ήδη τους στόχους του εξέφρασε ο Δήμος Ντικούδης


     Ο Δήμος Ντικούδης μίλησε στον NovaSPORT fm 94,6 για τις αναμετρήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη για το ''τριφύλλι''.

Κάποια από τα λόγια του:

''Θα υπήρχε ένα καλό ενδεχόμενο με εμφύλιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κάτι που θα έκανε σίγουρη την παρουσία τουλάχιστον μιας ομάδας στο Final Four του Λονδίνου.  Από εκεί και πέρα δεν θέλω να δω επεισόδια.  Προτιμώ που έπεσαν απέναντι σε δυο ξένες ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μια φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, η οποία δεν με εμπνέει όπως τα προηγούμενα.  Στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε μια νέα εποχή, με νέο προπονητή και νέους παίκτες, έχει γίνει καλή δουλειά.  Έχει αξιόλογο ρόστερ όμως δεν είναι εύκολο να βρεθείς και να παίξεις μπάσκετ από την πρώτη σεζόν.

Όσο για μένα, είναι η πρώτη σεζόν που δεν έπαιξα αφού δεν βρήκα κάποια πρόταση που να με ενδιέφερε.  Όλα τα σκέφτομαι αυτή τη στιγμή.  Μέχρι και το μπάσκετ βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση αυτή τη στιγμή.  Δεν είναι πολλές οι ιδανικές καταστάσεις που μπορείς να βρεις.  Το καλοκαίρι θα αποφασίσω για το μέλλον μου''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου