Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Καββαδά (;)

Την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά φαίνεται να έχει σαν στόχο ο Ολυμπιακός


     Ο καλαθοσφαιριστής του Πανιώνιου έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να προκαλέσει φημολογούμενο ενδιαφέρον από τους ερυθρόλευκους.  Τίποτα ωστόσο δεν θεωρείται δεδομένο και ότι ισχύει κάτι τέτοιο και νεότερα (κινήσεις) αναμένονται μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

     Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Βασίλη Καββαδά το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο οι Πειραιώτες δεν παλεύουν μόνοι τους για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη του Πανιωνίου αφού και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να τον θέλει στο δυναμικό του.

     Οι δύο Αθηναϊκές ομάδες φαίνεται πως θέλουν να δυναμώσουν με μια ελληνική προσθήκη το ρόστερ τους έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικότερες στην Ευρωλίγκα της νέας περιόδου αλλά και να βάζουν ευκολότερα τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

    Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του Basketplanet.gr, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν μεγάλη καλοκαιρινή μάχη για την απόκτηση του νεαρού πάουερ φόργουορντ του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου