Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νίκη με όπλο τον... Πρίντεζη!

Εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, νικητής ο Ολυμπιακός με έναν φοβερό Πρίντεζη


     Ο Γιώργος Πρίντεζης έδειξε τον δρόμο της νίκης στην ομάδα του (67-62) αφού ο φωτεινός πίνακας του σταδίου του ΣΕΦ έγραφε 26 πόντους για έναν από τους καλύτερους σέντερ/πάουερ φόργουορντ (Έλληνες) της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

     Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε αρκετά επιθετικά προβλήματα όμως το κλειδί του παιχνιδιού φαίνεται να ήταν η άμυνα (για ακόμη μια φορά) και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να μπουν μόλις 129 πόντοι συνολικά στο παιχνίδι (67-62 για τους ερυθρόλευκους).

     Σίγουρα το σκορ μαρτυράει πως ο Ολυμπιακός πήρε δύσκολα τη νίκη από τους Τούρκους όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν άξιζε μια τέτοια νίκη.  Ο κόουτς των πειραιωτών είχε δηλώσει ούτως ή άλλως πως θέλει να κοιτάξει πρώτα αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια το επόμενο για να πραγματοποιεί σωστές και καλές εμφανίσεις η ομάδα του.  Ο πρώτος στόχος λοιπόν για τους ερυθρόλευκους επετεύχθη (να κάνουν το 1-0 στη σειρά) και έτσι τώρα κοιτούν το επόμενο παιχνίδι με την Εφές το οποίο σε περίπτωση νίκης τους βάζει στους ημιτελικούς με το... ενάμιση πόδι!

     Ο κορυφαίος της Ανατολού Εφές ήταν ο Γκόνλουμ πετυχαίνοντας 17 πόντους ενώ αξιοσημείωτη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Λούκας με 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου