Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

''Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο!''

Ο Γιώργος Πρίντεζης πιστεύει πως αν ο Ολυμπιακός πιάσει τα στάνταρ του δεν έχει να φοβάται τίποτα


     Σε ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά (Κανάλι Ένα 90,4) φιλοξενήθηκε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος σχολίασε το παιχνίδι της ομάδας του με τη Χίμκι.

     Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για την προσωπική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε, το ''κλειδί'' της νίκης στο παιχνίδι με τη Χίμκι καθώς και για τους οπαδούς που θα βρεθούν στο ΣΕΦ την Πέμπτη.

Αναλυτικά κάποια από τα λόγια του:

''Είναι και αυτό πολύ κρίσιμο παιχνίδι και θα έλεγα πως με νίκη εξασφαλίζουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Θεωρώ πως τα αποτελέσματα εξαρτώνται καθαρά από τη δική μας παρουσία στο γήπεδο.  Είναι καθαρά θέμα ρυθμού, αλλά και άμυνας.  Πρέπει να παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε και ενώ πιστεύω πως αν πιάσουμε τα στάνταρ μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.

Όσο για το θέμα που είχα με τη μέση προσπαθώ σιγά σιγά να βρω ρυθμό.  Σίγουρα από ανάσες στα δυο πρώτα παιχνίδια δεν ήμουν και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά πιστεύω στο ματς της Πέμπτης, έχοντας ήδη δυο ματς στα πόδια μου να είμαι ακόμη καλύτερος.

Προσκαλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο ΣΕΦ και να μας δώσει ουσιαστικά μια ώθηση έτσι ώστε να πάρουμε ενέργεια από την παρουσία τους.  Αυτό είναι το σημαντικό, να παίρνουμε θετική ενέργεια από την παρουσία τους''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου