Σάββατο 6 Απριλίου 2013

''Φωνάζει'' ο Παναθηναϊκός, διαμαρτυρίες από ΤΣΣΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ''φωνάζει'' για τη διαιτησία, η ΤΣΣΚΑ για την υποδοχή των οπαδών του ''τριφυλλιού''


     Διαμαρτυρίες και από τις δυο πλευρές καθώς οι πράσινοι έχουν παράπονα από την κάκιστη διαιτησία του παιχνιδιού εναντίον της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ αφού πιστεύουν πως το διαιτητικό ''τρίο'' δεν αξίζει να διευθύνει αγώνες τόσο υψηλού επιπέδου καθώς διαφθείρει το άθλημα του μπάσκετ.

     Το τριφύλλι κάνει επίσης λόγο για μεθόδους που θυμίζουν Τσαουσέσκου στη Ρουμανία και ότι η ΤΣΣΚΑ θυμίζει εκείνες τις μέρες που η Ρουμανία ήταν σε κομμουνιστικά χέρια.  Η επίσημη διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού απευθύνθηκε στους κυρίους Μπερτομέου και Ρήγα τονίζοντας πως δεν γίνεται να συνεχιστεί η υποβάθμιση του αθλήματος!

     Από την άλλη ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ (Αντρέι Βατούτιν), μίλησε για τη φιλοξενία των οπαδών του Παναθηναϊκού στον πάγκο των Ρώσων αφού υποστηρίζει πως ο πάγκος της Ρώσικης ομάδας δεχόταν μπουκάλια και... ''φτυσίματα'' από οπαδούς του ''τριφυλλιού''.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΤΣΣΚΑ:

''Παρά τις καλές σχέσεις που έχουμε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αυτές δεν φάνηκαν στο παρκέ.  Ελπίζω να εξετάσει η Ευρωλίγκα τη συμπεριφορά που είχαν οι Έλληνες οπαδοί.  Κάτι αντίστοιχο είχαμε και πέρσι, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, όπου οι οπαδοί του Ολυμπιακού μας πετούσαν μπουκάλια.  Τώρα στο ΟΑΚΑ, πάλι τα ίδια έκαναν, ενώ έφτυναν και τον πάγκο της ομάδας παρά το γεγονός πως υπήρχε απόσταση από την κερκίδα.

Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου αντί να μας προστατεύσουν από τα αντικείμενα, κατά τη διάρκεια που οι παίκτες μας εκτελούσαν βολές, τους έβριζαν και εκείνοι!  Αντιμετωπίσαμε πολεμική ατμόσφαιρα και είμαι χαρούμενος που επιβιώσαμε''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου