Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

''Να χτυπήσουμε την ΤΣΣΚΑ στις αδυναμίες της''

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έδωσε το σύνθημα για νίκη 


     Ο Big Sofo υποστήριξε πως στον Παναθηναϊκό θα μπουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το πλάνο που θα τους δώσει ο προπονητής για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ παρά το γεγονός ότι οι Ρώσοι είναι από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες σύμφωνα με αυτόν.

     Επίσης ο σέντερ του Παναθηναϊκού είπε πως όλοι στην ομάδα σέβονται την ΤΣΣΚΑ αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν τη φοβούνται.

Αναλυτικά:

''Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.  Σεβόμαστε πάρα πολύ τον αντίπαλό μας όμως θα μπούμε μέσα στο παρκέ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της και εμείς πρέπει να βρούμε τις δικές τους.  Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που θα χαράξει ο κόουτς.

Είναι δουλειά μας να μείνουμε συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό.  Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια και τις πιθανότητες πρόκρισης για τον επόμενο γύρο.  Θα είναι λάθος αν το κάνουμε αυτό.  Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη και όταν είναι να έρθει η ώρα θα ανακαλύψουμε το όνομα του αντιπάλου μας στον επόμενο γύρο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου