Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Κόροιβος Αμαλιάδας: Ενίσχυση με Βασίλιεβιτς


Στην ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σάσα Βασίλιεβις ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους «νεοφώτιστους» της Basket League και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ο 35χρονος Βόσνιος γκαρντ είναι η δεύτερη μεταγραφή του Κοροίβου μετά από αυτήν του Τζος Μαγκέτι ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Αμαλιάδας ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game του ΕΣΑΚΕ.


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:


"Ο Κόροιβος ανακοινώνει την απόκτηση του Σάσα Βασίλιεβιτς, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Βόσνιος παίκτης αγωνίστηκε πέρυσι στη Νέα Κηφισιά, φτάνοντας στην πέμπτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, με πολύτιμη συνεισφορά σε όλους τους τομείς (7.4 πόντους, 2.2 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ). Βέβαια, η πρώτη του επαφή με την χώρα μας έγινε τη σεζόν 2007-2008, φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ, για να ακολουθήσει μια εξαιρετική τριετία (2008-2010) στον Κολοσσό Ρόδου.
Κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ικάρους Καλλιθέας, ενώ μετά από μια χρονιά στην ουκρανική Πολυτέκνικα, γύρισε για να παίξει στη Νέα Κηφισιά.
Μάλιστα, συμμετείχε και στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, κερδίζοντας την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τρίποντων!
Who is who
Όνομα: Σάσα Βασίλιεβιτς
Ημ. Γέννησης: 23/3/1979
Θέση: "κόμπο" γκαρντ
Ύψος: 1,85μ.
Προηγούμενες ομάδες: Σρεμ, Σλόγκα Κράλιεβο, Χέμοφαρμ, Μπόσνα, Μενόρκα, ΑΕΚ, Κολοσσός Ρόδου, Ντόνετσκ, Χιμίκ, Ίκαρος Καλλιθέας, Πολυτέκνικα, Νέα Κηφισιά".

Πηγή φώτο: pamesports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου