Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Άρης: Συμφωνία με Τόμας (;)



Πολύ κοντά στην συμφωνία του με τον Άρη βρίσκεται ο Τόρεϊ Τόμας σύμφωνα με το sport24 καθώς όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα:

«Η διαφορά στο οικονομικό με τον Γκέιμπ Προύιτ ανάγκασε τον Δημήτρη Πρίφτη να στραφεί σε άλλες επιλογές καταλήγοντας στον 29χρονο Αμερικανό πλέι μέικερ με ύψος 1.80μ. που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί σε τρεις ομάδες.
Συγκεκριμένα την περσινή χρονιά ο Τόμας αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Ξεκίνησε στην τουρκική Αλιάγκα με την οποία έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια τον Οκτώβριο του 2013, στη συνέχεια έπαιξε 4 παιχνίδια στην γαλλική Σολέ έχοντας 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μ.ό. σε 31΄ συμμετοχής και ακολούθως έπαιξε 5 παιχνίδια στην Λεμάν με την οποία είχε κατά μ.ό. 7,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 21΄ συμμετοχής. Επίσης, με την Λεμάν είχε αγωνιστεί και στο Eurocup αγωνιζόμενος σε δύο παιχνίδια με μ.ό. 3,5 πόντους και 4,5 ασίστ.
Ο Τόμας φέρεται όχι απλώς να έχει ήδη δεχθεί πρόταση από την διοίκηση της ΚΑΕ Αρης και φέρεται να έχει απαντήσει θετικά με αυτό που απομένει να είναι η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA για να ανακοινωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου