Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Άρης: Δευτέρα η «πρώτη» της ομάδας!


Την προετοιμασία και επίσημα θα ξεκινήσει ο Άρης αύριο (25/08) στο Nick Galis Hall με την παρουσία 10 εκ των καλαθοσφαιριστών της ομάδας (Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 1 Σεπτεμβρίου) ενώ οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Αλέξανδρος Βεζένκοφ προπονούνται με τις Εθνικές ομάδες της πατρίδας τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

Αύριο (25/8) στις 17:30 θα γίνει στο «Nick Galis Hall» η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ για τη νέα σεζόν.
Το «παρών» στην «πρώτη» θα δώσουν οι Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης, Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Καραθανάσης (θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και γίνονται συζητήσεις για να αποκτηθεί), Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας, Δημήτρης Σαμαράς.

Απόντες θα είναι οι Αμερικανοί, Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ, όπως και οι διεθνείς, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Οι δύο πρώτοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου. Οι Βεζένκοφ, Πάσαλιτς θα τελειώσουν τις διεθνείς υποχρεώσεις τους στο τέλος του μήνα και μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση, θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΑΡΗ στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου, οι φωτογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία παρακαλούνται να βρίσκονται στο «Nick Galis Hall» στις 17:00 για τις απαραίτητες δηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου