Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Άρης: Θέλει Προύιτ, έρχεται ο Σίμτσακ, τι συμβαίνει με Πάσαλιτς



Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με τον 33χρονο σέντερ, Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου έχοντας μια αρκετά καλή χρονιά. Το μόνο που μένει είναι ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Άρης που όπως φαίνεται θα γίνει στα επόμενα 24ωρα.

Ακόμη, έναν παίκτη που την περσινή χρονιά έκανε αρκετά καλή σεζόν στο Ρέθυμνο, θέλει ο Άρης όμως για την ενίσχυση περαιτέρω του ρόστερ του με τον Γκέιμπ Προύιτ σύμφωνα με το sport24.gr να έχει προταθεί στους «κίτρινους» με τον προπονητή του «Αυτοκράτορα» να ανάβει απευθείας το «πράσινο φως» για να γίνουν κινήσεις απόκτησης του Αμερικανού φόργουορντ ο οποίος το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς!

Όσο για την περίπτωση του Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ασφαλείς πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr αναφέρουν πως δεν ισχύει τίποτα με τον Βόσνιο ενώ θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αμέσως μετά την άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών αν ο Άρης θα κινηθεί για την επιστροφή του 29χρονου γκαρντ στο «Αλεξάνδρειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου