Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ: Αισιόδοξοι για Λάνγκφορντ



Αισιοδοξία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ πως ο Κέβιν Λάνγκφορντ θα μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και θα υπογράψει στον «δικέφαλο», υπάρχει, όμως τίποτα δεν εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟΚ ή μόνο από τον παίκτη καθώς και οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να λύσουν το συμβόλαιο με τον Αμερικανό και να αποτελέσει παίκτη του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο παίκτης συνεχίζει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του «δικέφαλου» και μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να γνωρίζουμε αν υπάρξει κάτι νεότερο από πλευράς Πανιωνίου ώστε και ο ΠΑΟΚ να υπολογίσει το οικονομικό ενώ αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία να κοιτάξει κάτι άλλο. Οι «ασπρόμαυροι» είναι σχεδόν σίγουροι πως ο παίκτης θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας για τη νέα περίοδο ωστόσο ο παίκτης δεν φαίνεται και τόσο σίγουρος για την γρήγορη έκβαση του deal.

Στον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν τους «καίει » μόνο το θέμα του Λάνγκφορντ καθώς πρέπει να βρουν και κάποιον για τη θέση του «πλέι μέικερ» με τον Χρήστο Σαλούστρο να φαίνεται πως θα είναι αυτός ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Πηγή φωτο: ebasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου