Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ: Κεφάλια... μέσα για τους παίκτες!


Τα κεφάλια... μέσα βάζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από αύριο, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο PAOK Sports Arena, όπου θα είναι παρών και ο Χρήστος Σαλούστρος (βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη).


Αύριο «πρωί-πρωί» λοιπόν, οι παίκτες του «δικέφαλου» ξεκινούν την προετοιμασία τους (7.30 η ώρα) και το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις ενώ η απογευματινή προπόνηση που ξεκινάει στις 18.00, θα είναι για ένα μισάωρο ανοικτή για τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:


«Η (σκληρή) πραγματικότητα της προετοιμασίας έρχεται από πολύ νωρίς το πρωί (07:30) της Δευτέρας 25 Αυγούστου για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που ξεκινούν την νέα εβδομάδα με διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση. Από την Δευτέρα στο πρόγραμμα της ομάδας μπαίνουν και οι πρωινές προπονήσεις, αρχικά με τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα της Δευτέρας (25/8) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο PAOK Sports Arena και το πρώτο ημίωρο (18:00-18:30) θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Στο πρόγραμμα της ομάδας από την Δευτέρα θα συμμετέχει και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από αύριο και μέχρι την Παρασκευή 29/8, θα διατίθενται (για τελευταία εβδομάδα) τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με τις ειδικές προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 56€ για τις ανανεώσεις και τα 64€ για νέους κατόχους. Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται μέχρι και την Παρασκευή 29/8 από τις 10:00 το πρωί ως τις 7:00 το απόγευμα και 24 ώρες το 24ωρο μέσω Internet στη διεύθυνση… https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου