Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΚΑΟΔ: Στην προετοιμασία ο Κουκουλάς


Όπως και οι περισσότερες ομάδας της Basket League ΟΠΑΠ, έτσι και ο ΚΑΟΔ, ξεκινάει αύριο την προετοιμασία του ενόψει του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2014-2015. Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ωστόσο, όπως και στην υπόλοιπη προετοιμασία των Δραμινών θα ακολουθήσει και ο Μανώλης Κουκουλάς, ο οποίος θα δοκιμαστεί και θα αξιολογηθεί από τον κόουτς της ομάδας, Κώστα Μέξα.


Ο Κουκουλάς, θα αποκτηθεί από την ομάδα της Δράμας, εφόσον αποδείξει πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και πείσει στην δοκιμασία που θα καταβάλει. Η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ αναφέρει αναλυτικά:

"Ο ΚΑΟΔ ξεκινάει αύριο την προετοιμασία του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με διπλή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα. Παρών στις προπονήσεις της ομάδας θα είναι και ο Μανώλης Κουκουλάς, ο οποίος θα αξιολογηθεί από τον τεχνικό του ΚΑΟΔ τις επόμενες βδομάδες και αναλόγως θα αποφασιστεί εάν θα αποκτηθεί ή όχι.
Ο Κουκουλάς είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,00μ., αγωνίζεται στην θέση “4”, ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Ηλυσιακό και την τελευταία διετία ανήκε στον Κολοσσό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου