Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Άρης: Ελληνοποιεί Βεζένκοφ, ολοκληρώνεται η συμφωνία με Μάιλς!



Από το καλό στο καλύτερο τα οικονομικά στον Άρη από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Λευτέρης Αρβανίτης με τους συνεργάτες του την προεδρία της ΚΑΕ Άρης. Μετά την πώληση του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, τα λεφτά έτσι όπως τα πήραν τα... έδωσαν οι διοικούντες του «Αυτοκράτορα» αφού έπρεπε να επουλώσουν κάποιες «πληγές» του παρελθόντος. 

Πλέον, ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην συμφωνία με τον πρώην παίκτη του, Άαρον Μάιλς, στον οποίο χρωστούσε κάποια χρήματα και υπήρξε επαφή ουσίας έπειτα από 2 χρόνια μεταξύ των «κιτρίνων» και του ατζέντη του Αμερικανού. Ο Άρης θα πληρώσει στον Μάιλς το 50% της οφειλής ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρήματα μέσα στον υπόλοιπο χρόνο.

Εάν υπάρξει οριστική συμφωνία των δυο πλευρών και καταφέρουν να τα βρουν στο οικονομικό, τότε πλέον ο Άρης δεν θα έχει κανένα απαγορευτικό να αποκτήσει Αμερικάνους ή γενικά ξένους παίκτες και θα μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ του με κάποιους καλούς ξένους παίκτες οι οποίοι ίσως τον βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στις θέσεις όπου και του αξίζουν και να γευτεί κάποιο τρόπαιο μετά το 2003.

Όσο για την υπόθεση Βεζένκοφ, ο Άρης προσπαθεί να εκδώσει ελληνικό διαβατήριο με το οποίο θα αγωνίζεται ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, ως Έλληνας στο πρωτάθλημα της Basket League οπότε, αυτομάτως ελευθερώνεται η θέση ξένου που πιάνει ο 19χρονος και ο Άρης θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει κάποιον άλλον για το ρόστερ του που θα λογίζεται ως ξένος. Αυτό θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και οι διοικούντες του συλλόγου θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι τέτοιο εφόσον ο Βεζένκοφ, έχει γεννηθεί στην Κύπρο και γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου