Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Νέα Κηφισιά: Προσπάθεια για... Οικονομόπουλο!



Η Νέα Κηφισιά θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη με αρκετά καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Εφήβων. Η πρώτη «απόπειρα» ήταν με τον Βασίλη Μουράτο, τον οποίο όμως μόλις ζήτησε ο Ολυμπιακός, είχε και τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του καθώς έτσι κι αλλιώς σαν προοπτική, αυτή των «ερυθρόλευκων» εξιτάρει οποιονδήποτε καλαθοσφαιριστή. Ωστόσο η ΑΕΝΚ θα κάνει εκ νέου προσπάθεια να φέρει στα Βόρεια Προάστια παίκτη της Εθνικής Εφήβων, αυτή τη φορά «βολιδοσκοπώντας» τον 18χρονο Κώστα Οικονομόπουλο.

Ο νεαρός γκαρντ έπαιξε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Μίλωνα ωστόσο μια πρόταση της Κηφισιάς ίσως αλλάξει τα πλάνα του ίδιου αλλά και του συλλόγου του Μίλωνα καθώς σίγουρα αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων όμως αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του νεαρού παίκτη ο οποίος στο τουρνουά της Τουρκίας με την Εθνική μας μέτρησε 3,2 πόντους και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Με την Εφήβων, έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια, με προσωπικό του ρεκόρ στη διοργάνωση να έχει τους 14 πόντους κόντρα στην Κροατία στον μικρό τελικό του τουρνουά. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γνωρίζουμε τι κατάληξη θα έχουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του νεαρού και της Νέας Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου