Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αρχίζει δουλειά με τη Μανρέσα ο Χαριτόπουλος!


Η Βαγιαδολίδ (η ομάδα όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής) υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας (ACB) ωστόσο Δημήτρης Χαριτόπουλος θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτήν αφού εντάχθηκε στο δυναμικό της Μανρέσα.


Πέρσι ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ μετρώντας μάλιστα ανά αγώνα 11 πόντους και 5 ριμπάουντ και με αυτό κέρδισε μια θέση για ακόμη μια χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Επίσης, ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών δήλωσε για τον Έλληνα παίκτη: " Είναι έμπειρος παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικό στο εσωτερικό παιχνίδι. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο περιμένουμε να παλέψει και να διατηρήσει τον ίδιο χαρακτήρα που έχει δείξει ως τώρα".

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ύψους 2.07, γεννημένος στην Αλεξάνδρεια ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη το 2002 όπου και παρέμεινε για 4 χρόνια έως ότου να αποχωρήσει για τον αιώνιο αντίπαλο των «κιτρίνων», τον ΠΑΟΚ μένοντας για 2 χρόνια (δηλαδή έως το 2008). Τα Τρίκαλα ήταν ο επόμενος σταθμός του έμπειρου καλαθοσφαιριστή όπου αγωνίστηκε για τη σεζόν 2008-2009 μέχρι να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης παίζοντας με τη φανέλα του Πανιωνίου για έναν χρόνο (2009-10). Το Μαρούσι του προσέφερε το επόμενο συμβόλαιό του σε ελληνική ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2010-11, μέχρι να αποχαιρετήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την πατρίδα μας φορώντας τη φανέλα της γαλλικής ASVEL το 2012. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε τον επαναπατρισμό του μέχρι να αποχαιρετήσει και πάλι τη χώρα μας, αυτή τη φορά για τα «μάτια» της βουλγαρικής Λουκόιλ Ακαντέμικ όπου έμεινε τη μισή σεζόν ολοκληρώνοντας την υπόλοιπη στην Βαγιαδολίδ μέχρι να υπογράψει αυτές τις μέρες στην δεύτερη Ισπανική ομάδα στην καριέρα του, τη Μανρέσα σε ηλικία 30 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου