Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Δε το βάζει κάτω ο Μπαρόν Ντέιβις!


Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε για τελευταία φορά τον Μπαρόν Ντέιβις στο παρκέ, ωστόσο ο… Βαρώνος δεν τα έχει παρατήσει και θέλει να επιστρέψει!

Το είπε πέρυσι, το λέει και φέτος. Ο Μπαρόν Ντέιβις έχει να εμφανιστεί στα παρκέ του ΝΒΑ από τη σεζόν 2011-2012, ωστόσο θέλει να επιστρέψει και δεν το βάζει κάτω. Ο… Βαρώνος κατέστρεψε το δεξί του γόνατο ως παίκτης των Νικς και παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία του εμφάνιση, ο ίδιος δεν λέει να τα παρατήσει.

Θέλει να επιστρέψει και πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει ορισμένα ποιοτικά λεπτά. Το αν θα τα καταφέρει δεν το γνωρίζουμε. Εξάλλου, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως πρόκειται για έναν παίκτη με πολλούς τραυματισμούς, ο οποίος θα κληθεί να μαρκάρει “εκρηκτικά” γκαρντ, όπως ο Στεφ Κάρι ή ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Βέβαια, από την άλλη, κανένας δεν πρέπει να ξεχνάει το ποιος είναι ο Μπαρόν Ντέιβις. Έχει παίξει σε Χόρνετς, Νικς, Γουόριορς, Κλίπερς και Καβαλίερς, έχοντας μέσο όρο 16.1 πόντους και 7.8 ασίστ σε 835 συμμετοχές! Λέτε να γίνει η… μεγάλη επιστροφή;

Άρθρο: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου