Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Γαλατά: Πρόταση σε Ντόρσεϊ και Ντέτμοντ, περιμένει Χουέρτας!


Η Γαλατασαράϊ προσπαθεί να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια στο μπάτζετ της. Από την ξένη αγορά έχει υπογράψει τους Στέφαν Λάσμε, Καλέμπ Γκριν και Μπλέικ Σιλμπ, περιμένει την απάντηση του Μαρσελίνιο Χουέρτας και σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops κατάθεσε πρόταση στον Τζόι Ντόρσεϊ αλλά και τον Τζάστιν Ντέτμοντ.

Ο 32χρονος σέντερ που μέσω ανταλλαγής βρέθηκε από το Χιούστον στο Ντένβερ, έχει συμβόλαιο έναντι 1,015,421 δολαρίων που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αν βρει, όμως, ντιλ στην Ευρώπη, είναι απόλυτα βατό να βρεθεί η φόρμουλα και να αποδεσμευτεί από τους Νάγκετς.

Η Γαλατάσαραϊ θέλει να υπογράψει τον Ντόρσεϊ, που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία με την Μπαρτσελόνα, την Γκαζιάντεπ στην TBL, την Κάχα Λαμποράλ και έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό το 2012. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Τουρκία, η ομάδα του Αταμάν πλέον προσφέρει στον παίκτη ένα ποσό κοντά στα 700 χιλιάδες δολάρια και περιμένει την απάντησή του.

Η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας και ελπίζει πως θα αποσπάσει την θετική απάντησή του, προκειμένου να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην περιφέρεια.

Άρθρο: eurohoops.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου