Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Κόροιβος Αμαλιάδας: Δικός της ο Αγγελόπουλος


Ο Κόροιβος Αμαλιάδας πρόσθεσε εμπειρία στο ρόστερ του με την απόκτηση του Νίκου Αγγελόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση των νεοφώτιστων:

«Παίκτης του Κοροίβου θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογό μας, ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό την γραμμή ψηλών του Χάρη Μαρκόπουλου.

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον πολύπειρο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει φορέσει το εθνόσημο με όλες τις μικρές εθνικές μας ομάδες, έχοντας σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της γενιάς των ’84άρηδων.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήμα στο Γαλάτσι και δεν άργησε να κάνει σε νεαρή ηλικία το μεγάλο άλμα για τα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας, φορώντας την φανέλα του Ηλυσιακού. Το ταλέντο του έγινε αντιληπτό άμεσα από τους ανθρώπους του Πανιωνίου, που τον έκαναν δικό τους και δικαιώθηκαν με την προσφορά του. Ακολούθησε μια χρονιά στο Αιγάλεω και το 2009 ανηφόρισε στην Καβάλα, όπου «ρίζωσε» για τα καλά, μένοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν το Ρέθυμνο Aegean, όπου παρέμεινε για μια διετία, με το μέλλον του να είναι πλέον συνυφασμένο με τον Κόροιβο.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2002 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2005, κατακτώντας το χάλκινο και το ασημένιο μετάλλιο, αντίστοιχα.

Το ρόστερ του Κοροίβου λαμβάνει σταδιακά σάρκα και οστά, καθώς γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Who is who
Όνομα: Νίκος Αγγελόπουλος
Ημ. Γέννησης: 27/6/1984
Θέση: φόργουορντ
Ύψος: 2,05μ
Προηγούμενες ομάδες: Γαλάτσι, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο».

Πηγή: basketplus.gr
Φωτο: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου