Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΟΔ: Καθυστερεί του Λο!

Στον ΚΑΟΔ δεν έχουνε πάρει ακόμη το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του διεθνή Νεοζηλανδού Ρομπ Λο με την καθυστέρησή του να είναι πιθανό να φέρει ανατροπή δεδομένων.
Ο Κώστας Μέξας θα ήθελε να γνωρίζει την απόφαση του 23χρονου φόργουορντ και απόφοιτου του Σαν Λούις για να μπορεί να ρίξει το βάρος του στην απόκτηση του Αμερικανού σέντερ.
Η περίπτωση του Λο είναι άρτια συνδεδεμένη με αυτή του Αμερικανού σέντερ με ευρωπαϊκή εμπειρία. Πλέον απομένει να φανεί αν σήμερα μετά από τον αποκλεισμό της Νέας Ζηλανδίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα δώσει την απάντησή του.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και ανατροπή δεδομένων. Και τι σημαίνει αυτό; Είτε αναζήτηση και εύρεση άλλου κοινοτικού είτε απόκτησης Αμερικανού πάουερ φόργουορντ. Μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμη και ο Αμερικανός σέντερ που έχει επιλεγεί να έρθει για δοκιμή για έναν μήνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΚΑΟΔ επέστρεψε από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό με διπλό ραντεβού που είχε δώσει ο Μέξας με τους παίκτες του στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης".
Απών ήταν ο Μανώλης Κουκουλάς που ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα με αποτέλεσμα να αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του στο φιλικό της Τρίτης με τον Άρη στη Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου. Μεταξύ άλλων στις προπονήσεις της ομάδας της Δράμας τις τελευταίες μέρες συμμετέχει και ο Γιώργος Γεωργάκης.

Πηγή: sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου