Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Σπανούλης: «Δουλειά και θα πετύχουμε τους στόχους μας»


Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης τοποθετήθηκε στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttobasket» μιλώντας για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στην Ιταλία, την όχι καλή περσινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ενώ και για τους στόχους του Ολυμπιακού με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις στο ρόστερ να είναι πάντα σημαντικές.



Για την κατάσταση του: «Αυτές τις μέρες είμαι αρκετά καλά, αλλά έπρεπε να περάσω ένα διάστημα ξεκούρασης. Οι γιατροί με συμβούλευσαν να μην πιεστώ, να ξεκουράσω το γόνατο μου, που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Μετά από αρκετά χρόνια, που δεν σταματούσα καθόλου, είχα ανάγκη να το κάνω και τα κατάφερα. Βλέπω τα πλεονεκτήματα τώρα...»

Για το γεγονός ότι έχει ξαναβρεθεί στο Ντομέτζε της Ιταλίας με την Εθνική Νέων: «Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο καλοκαίρι. Θυμάμαι την προετοιμασία στο Ντομέτζε και το τουρνουά ήταν στο υψηλότερο επίπεδο. Ήμουν στην ομάδα με τον Ζήση, τον Μπουρούση και τον Καϊμακόγλου και αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατούς παίκτες όπως ο Μπόρις Ντιαό και ο Μάριο Πόποβιτς. Μετά κερδίσαμε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας και ήταν πραγματικά μια τεράστια ικανοποίηση».

Για την προετοιμασία: «Νομίζω ότι εδώ είναι ιδανικές οι συνθήκες, υπάρχει ένα ωραίο στάδιο όπως επίσης κι ένα ολοκαίνουργιο γυμναστήριο. Το κλίμα είναι τέλειο, η φιλοξενία άψογη, το βρίσκουμε πολύ καλό. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την τοπική κοινότητα και την "Veritas832" για αυτήν την οργάνωση».

Για τη νέα σεζόν: «Η προηγούμενη ήταν περίεργη σεζόν, με τα πάνω και τα κάτω της. Μας επηρέασαν οι τραυματισμοί, προσωπικά ταλαιπωρήθηκα πολύ για να βρω τον εαυτό μου, καθώς το γόνατο μου προκάλεσε πολλούς μπελάδες. Αυτήν τη σεζόν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Έχουν έρθει παίκτες ηγέτες όπως ο Χάντερ κι ο Λαφαγιέτ, ο κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί ενώ έχουμε και νέα παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Μόνο με τη δουλειά και με λίγη τύχη, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Φώτο: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου