Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Παναθηναϊκός: Νέα προβλήματα τραυματισμών


Μια αυξάνονται και μια πληθαίνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφού μετά τον Αντώνη Φώτση, νέες απουσίες είχε η προπόνηση των «πρασίνων» με Μαυροκεφαλίδη, Χαραλαμπόπουλο και Σλότερ να είναι εκτός.


Μαυροκεφαλίδης και Χαραλαμπόπουλος θα μείνουν εκτός για περίπου 15 ημέρες αφού υπέστησαν θλάση στον τετρακέφαλο μετά το φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι κόντρα στον Απόλλων Πάτρας. Επίσης, ο Έι Τζέι Σλότερ αποχώρησε από τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση με ενοχλήσεις και τράβηγμα στον τετρακέφαλο στην οποία προπόνηση παρών ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Δύο προβλήματα τραυματισμών άφησε στον Παναθηναϊκό το χθεσινό (7/9) φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών. Συγκεκριμένα, οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ολοκλήρωσαν το ματς με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έπειτα από χτυπήματα αντιπάλων και σήμερα υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου αμφότεροι υπέστησαν θλάση πρώτου βαθμού, που θα τους κρατήσει εκτός προπονήσεων για 10 με 15 ημέρες. Τη σημερινή (8/9) προπόνηση εγκατέλειψε και ο Έι Τζέι Σλότερ καθώς αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο (αύριο θα υποβληθεί κι εκείνος σε μαγνητική τομογραφία), ενώ ο Αντώνης Φώτσης (ταλαιπωρείται από οσφυοϊσχυαλγία) έκανε θεραπεία. Αντιθέτως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο"
Φωτο: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου