Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΝΒΑ: Τι έκαναν Γιάννης, «Παπ» και Καλάθης


Θετικές ήταν οι εμφανίσεις των Ελλήνων στα χθεσινά παιχνίδια του NBA, με τον Γιάννη να πετυχαίνει 13 πόντους, τον Νικ Καλάθη να βάζει 10 (6 είχε ο Κουφός) και τον Κώστα Παπανικολάου να παίρνει χρόνο συμμετοχής για 20 αγωνιστικά λεπτά.



Νίκη για τον... καλό Γιάννη!

Την 30η συνολική τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν χθες οι Μπακς επικρατώντας των Σακραμέντο Κίνγκς του ΝτεΜάρκους Κάζινς (28 π., 19 ριμπάουντ) με 111-103 σε ένα παιχνίδι όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 13 πόντους με 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ και μετρώντας 2 λάθη στο ενεργητικό του. Πρώτος σκόρερ για το Μιλγουόκι ήταν ο Μέιγιο με 21 πόντους.

Ήττα για Καλάθη-Κουφό.

Την ήττα με 105-89 γνώρισαν οι Μέμφις Γκρίζλις από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τον Νικ Καλάθη να βάζει 10 πόντους και έχοντας 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 24' λεπτά συμμετοχής, ενώ στον ίδιο χρόνο ο Κώστας Κουφός μέτρησε 6 πόντους με 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μόλις 2 λάθη. Κορυφαίος για τους Θάντες ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος έκανε double-double με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Πήρε χρόνο ο «Παπ», ήττα για τους Ρόκετς

Δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους καλύτερους Κλίπερς οι Χιούστον Ρόκετς σε ένα παιχνίδι όπου ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε για 20 λεπτά και είχε στο ενεργητικό του 4 πόντους, 2 ριμπάουντ (1 επιθετικό), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος. Κορυφαίος για την ομάδα των Λος Άντζελες ήταν ο Τζόρνταν με 24 πόντους και 20 ριμπάουντ ενώ σημαντική βοήθεια έδωσαν και οι Ρέντικ, Κρόφορντ (20 πόντους ο καθένας). Από την ομάδα του Έλληνα φόργουορντ, ο Σμίθ έβαλε τους περισσότερους πόντους (21) με δεύτερο τον Τρέβορ Αρίζα (13 π.) και τον Τζέιμς Χάρντεν να σταματάει μόλις στους 9.

Δείτε την εξαιρετική ασίστ του Παπανικολάου στον Αρίζα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου