Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός: Έβγαλε το γύψο ο Αγραβάνης


Ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Αγραβάνης ο οποίος θα επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων σε περίπου δυο εβδομάδες από τώρα με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να βγάζει πρώτη φορά σήμερα τον γύψο από το χέρι του.



Η ομάδα του Ολυμπιακού συνέχισε τη προετοιμασία της ενόψει Ουνικάχα Μάλαγα στον αγώνα της Παρασκευής (27/02, 21:45) για την 8η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Ο Αγραβάνης έκανε εξετάσεις για το χέρι του και διαγνώστηκε πως όλα βαίνουν καλώς και έτσι θα ακολουθήσει πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και ενδυνάμωσης ώστε να επιστρέψει στη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα των «ερυθρόλευκων» σε μερικές εβδομάδες.

Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης για προληπτικούς λόγους καθώς ένιωθε κάποιες μικροενοχλήσεις χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Αύριο αναμένεται να προπονηθεί ξανά με τους συμπαίκτες του. Από την άλλη το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μιχάλης Τσαϊρέλης, έχει ξεκινήσει κανονικότατα τις προπονήσεις του και έχει μπει στους ρυθμούς της νέας του ομάδας μαθαίνοντας τα συστήματα και τις τακτικές του νέου του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου