Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Player of the Week ο Αντετοκούνμπο!


Κι όμως το «δικό» μας παιδί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης της εβδομάδας της Ανατολής δείχνοντας πως τα κατορθώματά του δεν έχουν «ταβάνι». Το συγκεκριμένο κατόρθωμα του 20χρονου γκαρντ ήταν κάτι που τον δικαίωσε απόλυτα καθώς στα τελευταία 5 παιχνίδια η ομάδα του μέτρησε 4 νίκες.
Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής στα τέσσερα ματς της εβδομάδας (στα τρία έκανε νταμπλ-νταμπλ, ενώ κατέρριψε δυο φορές το προσωπικό του ρεκόρ με 25 και 27 πόντους) μέτρησε 19.5 πόντους, 11 ριμπάουντ (με ρεκόρ 15 ριμπάουντ σε έναν αγώνα), 3.3 ασίστ και 1.8 τάπες ανά παιχνίδι! 

Ο Αντετοκούνμπο όμως έκανε και κάτι ακόμα που κανένας παίκτης των Μπακς δεν κατάφερε ούτε πέρσι, ούτε φέτος μέχρι να έρθει ο ίδιος. Κατάφερε να πάρει μετά τη σεζόν 2012/13 (Μόντα Έλις, Μπράντον Τζένινγκς) το πρώτο εβδομαδιαίο βραβείο με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Αντίστοιχα από τη Δύση το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας πήρε ο Ράσελ Γουέστρμπρουκ ο οποίος (βεβαίως) μας έχει δείξει πολλές φορές πως θέλει να γίνει (αν δεν είναι ήδη) ο καλύτερος εν ενεργεία πόιντ γκαρντ στο ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου