Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τα εμπόδια για Θανάση στους Νικς


Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, έχει ως όνειρο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, δεν τον νοιάζει καθόλου το χρηματικό θέμα και θέλει πολύ (όπως και κάθε παίκτης) να κάνει το «American Dream» πραγματικότητα και να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τους Νιου Γιορκ Νικς. Όμως για να γίνει αυτό τώρα, υπάρχουν κάποια εμπόδιο, παρά την αποχώρηση του Αμάρε Στάνταμαϊρ.



Ο Αμάρε, μετά από 4 χρόνια παρουσίας του στην Νέα Υόρκη αποφάσισε μαζί με τη διοίκηση της ομάδας, να κοιτάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο ΝΒΑ και έτσι μια νέα πόρτα άνοιξε μπροστά στον Θανάση η οποία όμως έχει κάποια εμπόδια αφού εάν αποφασίσουν να τον υπογράψουν στο ρόστερ τους θα πρέπει να του προσφέρουν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο βάσει κανονισμού επειδή θεωρείται rookie και όχι «παίκτης δεύτερης χρονιάς» όπου και το συμβόλαιο θα είναι πιο μικρό.

Ο Φιλ Τζάκσον, προτιμάει όπως αναφέρουν πληροφορίες να κρατήσει στους Γουέτσεστερ Νικς τον αδερφό του Γιάννη και να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν στην D-League ώστε να δυναμώσει και την επόμενη χρονιά 2015-2016 να υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου