Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μπεσίκτας: Οι οπαδοί ζητάνε... Μπαρτζώκα!


Μέσω twitter με τα πασίγνωστα hastag οι οπαδοί της Μπεσίκτας κάνουν «εκστρατεία» προκειμένου να κινητοποιήσουν την διοίκηση του συλλόγου και να υπογράψει τον Έλληνα προπονητή για τον οποίο πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο με το τούρκικο Twitter να έχει... πάρει φωτιά με τον Μπαρτζώκα.



#bartzokastobesiktas είναι το σύνθημα το οποίο ο κάθε φίλαθλος της Μπεσίκτας έχει αναρτήσει στον τοίχο του στο Twitter θέλοντας να αλλάξει το πολύ βαρύ και κακό κλίμα στον τουρκικό σύλλογο μετά τα συνεχές αποτυχημένα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ελεύθερος στην αγορά αφού είχε λύσει πριν λίγους μήνες το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και έτσι δεν θα έλεγε «όχι» σε μια νέα πρόκληση με το δεδομένο βέβαια πως η Μπεσίκτας δεν θα είναι του χρόνου στην Ευρωλίγκα, κάτι που θέλει και ο ίδιος για να χτίσει το δικό του «σύνολο».

Αν η υπόθεση πάρει σάρκα και οστά και δεν μείνει στην επιθυμία των οπαδών της ομάδας της γειτονικής μας χώρας θα μιλάμε για μια ομάδα που θα «χτίσει» με τα «θέλω» του ο Έλληνας κόουτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου