Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Γύρισε το πόδι του ο εξαιρετικός Γιάννης!


Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό που είχε 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όπου έκανε τους Μπακς να... «λαχταρήσουν»! Σε μια διείσδυση πάτησε πάνω στο πόδι του Βινς Κάρτερ με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του και να αποχωρήσει από το παρκέ.



Ο Γιάννης μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βγει από το παιχνίδι μόλις για 2 λεπτά, όμως το γύρισμα αυτό του στέρησε το υπόλοιπο του παιχνιδιού και ενώ αρχικά υπήρχαν μεγάλοι φόβοι μήπως είναι κάτι περισσότερο σοβαρό, τελικά φαίνεται να μην είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους (7/10 σουτ, 5/6 βολές), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μιλγουίκι είχαν και οι Κρις Μίντλετον (17π.), Ζαζα Πατσούλια (14π.) χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή στο παιχνίδι αφού η βραδιά εξ αρχής φαινόταν πως πάει στραβά. Αρχικά οι ενοχλήσεις του Κάρτερ-Γουίλιαμς στη προθέρμανση και στη συνέχεια πάνω που οι Μπακς άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους, ο τραυματισμός του Γιάννη, ο οποίος τους στέρησε κάθε ελπίδα για ανατροπή με το σκορ να τελειώνει στο 83-96 υπέρ των Μέμφις Γκρίζλις.

Από πλευράς Γκρίζλις, 5 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων αφού Κούρτνεϊ Λι (17π.), Ζακ Ράντολφ, Τζεφ Γκρίν (15π.), Μπένο Ούντριχ (14π.) και Μαρκ Γκαζόλ (12π.) χάρισαν με τις εμφανίσεις και τα στατιστικά τους τη νίκη στην ομάδα τους. Οι άλλοι Έλληνες (Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης) αγωνίστηκαν για 18 λεπτά ο πρώτος και 17 ο δεύτερος χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερα στο Μέμφις αφού είχαν 2 και 4 πόντους αντίστοιχα.

Ο τραυματισμός του Γιάννη και πως αισθάνθηκε στα αποδυτήρια.

Ο «Greek Freak» αισθάνθηκε καλύτερα στα αποδυτήρια, όπως αναφέρει και ο ρεπόρτερ των Μπακς με τον ίδιο να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ο Σκοτ Μπαρλθάμα εξέτασε τον αστράγαλο του Γιάννη. Όμως ο Γιάννης, καθώς ντυνόταν στα αποδυτήρια είπε πως όλα ήταν εντάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου