Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

NBA: Τέλος η σεζόν για Σβεντ και Μπέβερλι!


Αλεξέι Σβέντ και Πάτρικ Μπέβερλι στάθηκαν πολύ άτυχοι με τον πρώτο να σπάει το ένα πλευρό του και τον δεύτερο να έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στον καρπό του με αποτέλεσμα αμφότεροι να χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν λόγω των σοβαρών τους τραυματισμών και να τους δούμε πάλι... του χρόνου!



Ο Σβεντ ήταν εκ των καλύτερων παικτών των Νιου Γιορκ Νικς σε μια άκρως απογοητευτική σεζόν όπως μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή αφού εκτός από το ότι δεν κατάφεραν να μπουν στα playoffs είχαν και πολύ κακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου της σεζόν. Ο Αλεξέι πήρε λόγω απουσιών και τραυματισμών τον ρόλο του βασικού στην πρώτη πεντάδα της ομάδας του και είχε 14.8 πόντους, 3,6 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ την διάρκεια που έπαιζε στο παρκέ.

Από την άλλη ο Μπέβερλι (ενημερώθηκε από τον γιατρό ότι θα χρειαστεί επέμβαση) θα επισκεφτεί και ένα δεύτερο γιατρό μήπως και ακούσει τα μαντάτα που επιθυμεί, δηλαδή ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση, ώστε να παίξει στα playoffs με τους Ρόκετς. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Πάτρικ θα μπει στο χειρουργείο σε περίπου 10 ημέρες με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μπέβερλι είχε 10,1 πόντους και 3,4 ασίστ στη διάρκεια που αγωνιζόταν με τις «ρουκέτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου