Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Σιγκούνας: «Δεν κρατιέμαι για να αρχίσω με τον Απόλλωνα»


Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας είχε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα και όπως αναμένεται θα ανακοινωθεί και από την νέα του ομάδα εντός του επόμενου 24ώρου. Μέχρι τότε την ανακοίνωση την έκανε... ο ίδιος τονίζοντας μάλιστα πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και να περιμένει να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα της Πάτρας καθώς και το να παίξει στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.



Τα διαδικαστικά μένουν πλέον μόνο ώστε να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής ο οποίος στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook τόνισε μεταξύ άλλων: «I want to thank LF Basket for giving me the opportunity to experience so many different things in my life,for the professionalism and the great season!!next stop Apollon Patrwn for the Greek A1 and a great game coming next Sunday for the Greek Final Cup vs Panathinaikos..can’t wait». 
Μετάφραση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ομάδα μου για την ευκαιρία που μου έδωσε να πάρω εμπειρίες σε διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου, για τον επαγγελματισμό και την πολύ καλή πορεία στη χρονιά!! Επόμενη στάση μου είναι ο Απόλλων Πατρών για την Ελληνική Α1 και ένα εξαιρετικό παιχνίδι έρχεται την επόμενη Κυριακή για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό..δεν μπορώ να περιμένω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου