Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο Παπαμακάριος προσπέρασε τον Ντικούδη!


Ο ΚΑΟΔ Am.Genetics έκανε αρκετές διορθωτικές κινήσεις στην εξέλιξη της σεζόν και σε σχέση με το ρόστερ με το οποίο την άρχισε. Αυτή που αποδεικνύεται η πλέον πολύτιμη είναι αυτή του Μανόλη Παπαμακάριου. Ο διεθνής γκαρντ έκανε στη Νέα Σμύρνη το δεύτερο πιο παραγωγικό, επιθετικά, παιχνίδι του στη σεζόν με τους 17 πόντους που σημείωσε. Είχε 18 την 11η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΝΚ Δημούλας. Με αυτούς μάλιστα μπήκε στην πρώτη 20άδα των σκόρερ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού έφτασε τους 3.151 και προσπέρασε τον Δήμο Ντικούδη που αποσύρθηκε από τα παρκέ με 3.139.

* Πρωταγωνιστής της νίκης των Δραμινών στη Νέα Σμύρνη ήταν ο αρχηγός τους Θόδωρος Ζάρας με τους 25 πόντους που πέτυχε και με τους οποίους ξεπέρασε τους 700 με τη φανέλα του ΚΑΟΔ Am.Genetics στην κατηγορία. Παράλληλα πλησίασε το ρεκόρ καριέρας του το οποίο είχε σημειώσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Αρη όταν είχε πετύχει 26 πόντους.

* Ακόμη ο Ζάρας με τα τέσσερα εύστοχα δίποντα που είχε χθες, έφτασε τα 151 με τον ΚΑΟΔ Am.Genetics και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Εντβιν Μπάβτσιτς (149).

* Σημειώνοντας πέντε πόντους απέναντι στον Πανιώνιο, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ξεπέρασε τους 200 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.


Πηγή: esake.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου