Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Άκουγαν Γιάννης και έτρεμαν! (vid)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φανταστικός, ήταν καταπληκτικός, ήταν μαγικός. Έκανε την καλύτερη βραδιά της καριέρας του και με νέο ρεκόρ πόντων έκανε τα πάντα για να πάρει τη νίκη απέναντι στους Πέλικανς του απίστευτου Άντονι Ντέιβις, ο οποίος δε θα μπορούσε να χάσει με τίποτα αυτό το παιχνίδι.



Ο Έλληνας φόργουορντ μέτρησε 29 πόντους κάνοντας νέο προσωπικό ρεκόρ καριέρας με τους 25 πόντους του να είναι στις πρώτες τρεις περιόδους του παιχνιδιού. Ο Γιάννης είχε 11/16 δίποντα, 7/7 ελεύθερες βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 τάπες και μόλις 2 λάθη σε σχεδόν 38 λεπτά συμμετοχής του.

Ο Ντέιβις όμως πήρε από το χέρι τους Πέλικανς και τους έστειλε στην άνετη νίκη με 114-103 πετυχαίνοντας 43 πόντους (όσο ήταν και το ρεκόρ καριέρας του μέχρι στιγμής), ενώ επίσης μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ. Από τη πλευρά των ηττημένων, εκτός του Γιάννη, πολύ καλός ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι και ο Κάρτερ-Γουίλιαμς ο οποίος είχε 25 πόντους και 7 ασίστ.

Η καταπληκτική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο και η καλύτερή του βραδιά στη καριέρα του στο ΝΒΑ σημαδεύτηκαν και από την πρώτη θέση στο TOP10 της ημέρας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου