Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΤΣΣΚΑ: Συμφώνησε με Χάινς, θέλει και Σπανούλη!


Δεδομένη θεωρούν πλέον τη συνεργασία του Κάιλ Χάινς με την ΤΣΣΚΑ τα διεθνή ΜΜΕ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η λιθουανική ιστοσελίδα «krepsinis.net» ο Αμερικανός του Ολυμπιακού συμφώνησε με τη ρωσική ομάδα για τα επόμενα χρόνια, καθώς η «ομάδα του στρατού» του πρόσφερε 2,4 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, δηλαδή 1,2 εκατ. «καθαρές» ετήσιες απολαβές. Αυτό το ποσό είναι περίπου το τετραπλάσιο από όσα λάμβανε ο Χάινς τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνιζόμενος στον Πειραιά.

Ωστόσο, ο Αμερικανός πριν από λίγες ημέρες είχε στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό και μάλιστα με τριπλά χρήματα σε σχέση με όσα έπαιρνε, αλλά σίγουρα ήταν λιγότερα από τα χρήματα που πρόσφεραν οι Μοσχοβίτες. Ο Χάινς είχε δεσμευτεί πως θα απαντούσε εντός των ημερών.

Οι Ρώσοι λοιπόν που έχουν και ρίχνουν και φέτος «ζεστό» χρήμα στην αγορά είναι έτοιμοι για το μεγάλο «ντιλ», ακολουθώντας τις οδηγίες του Έτορε Μεσινα, ο οποίος θέλει να ανανεώσει εκ βάθρων την ομάδα. 

Ήδη στην ΤΣΣΚΑ έχει υπογράψει ο Τζέρεμι Πάργκο, ενώ σύμφωνα, επίσης με ξένα δημοσιεύματα έχει στο στόχαστρό της και τον Βασίλη Σπανούλη, δίχως βέβαια να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.


Πηγή: sports.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου