Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ''Προς Μπάρτσα ο Σπανούλης αν δεν συμφωνήσει με Ολυμπιακό!''


Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Μπαρτσελόνα εν όψει της νέας σεζόν και εάν δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό θα πάρει τον δρόμο για την Βαρκελώνη σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα «Σπορτ».
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα οι «Μπλαουγκράνα» θέλουν τον «Κιλ Μπιλ», που έχει πνεύμα νικητή για να αποφορτίσει από το «βάρος» του ηγέτη τον Χούαν Κάρλος Ναβάρο. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει γίνει γνωστά στον Σπανούλη το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και η οικονομική πρόταση της ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Σπορτ» στο οικονομικό επίπεδο ο μεγάλος αντίπαλος της «Μπάρτσα» είναι η ΤΣΣΚΑ, αλλά η Μόσχα δεν είναι ο προορισμός που προτιμά ο Σπανούλης, που πρόσφατα απέκτησε τρίτο παιδί.
Η αναφορά στον «Κιλ Μπιλ» καταλήγει με το συμπέρασμα ότι εάν ο Λαρισαίος γκαρντ δεν ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, που θα του καταθέσει την προσφορά του την επόμενη εβδομάδα, η επιλογή του θα είναι η Μπαρτσελόνα.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κώστας Βασιλειάδης, που έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο και ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο είναι μεταξύ των υποψηφίων για να καλύψουν το κενό, που άφησε στην θέση «τρία» ο Πιτ Μάικλ και οι Νεμάνια Μπιέλιτσα, Γκουστάβο Αγιόν (το συμβόλαιο του οποίου ανανέωσε το Μίλγουοκι, αλλά μέχρι τις 25 Ιουλίου μπορεί να τον «κόψει» από το ρόστερ).
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου