Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η σειρά του Πάουελ...


Η Ευρωλίγκα συνέχισε τα αφιερώματα στους παίκτες του επι δύο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό με τον Τζος Πάουελ να έχει σήμερα την τιμητική του από την επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

"Είναι πάντα μια πρόκληση να ενταχθείς σε μια ομάδα που κερδίζει και να αντικαταστήσεις ένα βασικό παίκτη κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο Τζος Πάουελ έκανε ακριβώς αυτό. Ήρθε στον Ολυμπιακό στα μέσα της κανονικής περιόδου και έγινε βασικός στην 5άδα των "κόκκινων".

 Σκόραρε σε διψήφιο αριθμό σε τρεις από τους έξι πρώτους αγώνες του, παρόλο που δεν παίζει συνολικά 20 λεπτά. Ο Πάουελ επίσης έχει σημαντική παρουσία στην άμυνα. Συμβάλλει σημαντικά στον υπόλοιπο τρόπο παιχνιδιού. Μέχρι να φτάσει η ομάδα στο F4, ο ρόλος του Πάουελ ήταν καλά εδραιωμένος. Παρόλο που αντιμετώπισε προβλήματα με τα φάουλ στον ημιτελικό, ο Πάουελ ήταν έτοιμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι του τίτλου και σκόραρε ένα από τα πρώτα καλάθια στον τελικό. Όταν το τελικό κουδούνισμα ήχησε, ο Πάουελ μπορούσε να χαμογελάσει, γνωρίζοντας ότι έγινε ο μόνος πρωτάρης στην Ευρωλίγκα που κατέκτησε τίτλο αυτή τη σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου