Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σπανούλης και Χάινς καθορίζουν τον σχεδιασμό των ''ερυθρόλευκων''

Προτεραιότητα αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό αποτελούν οι ανανεώσεις των Βασίλη Σπανούλη και Κάιλ Χάινς, δύο βασικών παικτών της "ερυθρόλευκης" περυσινής ραχοκοκκαλιάς.
Πολλά, λοιπόν είναι φυσιολογικό να εξαρτηθούν όσον αφορά τον τρόπο που θα κινηθούν οι Πειραιώτες στο μεταγραφικό παζάρι από τον την έκβαση των δύο υποθέσεων.
Ο σχεδιασμός βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το τι θα αποφασίσουν οι Βασίλης Σπανούλης και Κάιλ Χάινς, αφού ανάλογα με τις εξελίξεις θα ξέρει και ο Ολυμπιακός για τι παίκτες θα πάει και με τι μπάτζετ στη διάθεση του.
Άλλα θα είναι τα χρήματα που θα δαπανηθούν αν παραμείνει και οι δύο αθλητές και άλλα αν αποχωρήσουν και οι δύο ή ένας εκ των δύο. Προτάσεις και παίκτες που ενδιαφέρουν υπάρχει, όμως προς το παρόν προτεραιότητα αποτελούν οι Βασίλης Σπανούλης και Κάιλ Χάινς.
Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έρχεται σε συνάρτηση με τους δύο παίκτες. Όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός θα αντικαταστήσει τον Πέρο Άντιτς στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.
Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Έισι Λο περνάει σε τρίτο πλάνο και πίσω από τους Βασίλη Σπανούλη και Κάιλ Χάινς.
Πηγή: sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου