Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

''Μας στενοχωρεί η απόφαση του Κώστα, αλλά τη σεβόμαστε''


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμούσε την παραμονή του Κώστα Τσαρτσαρή στην ομάδα όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αφού ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα κρεμάσει τη βαριά φανέλα του έχοντας μάλιστα το νταμπλ με την ομάδα του ''τριφυλλιού'' στο τέλος της καριέρας του.

Τα λόγια για έναν τέτοιο μπασκετμπολίστα αλλά και άνθρωπο είναι περιττά και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που γνωρίζει την προσφορά του Τσαρτσαρή στην ομάδα και τον θαυμάζει για το ήθος του, τον ευχαρίστησε για όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα στους ''πράσινους''. Επίσης ο κ. Γιαννακόπουλος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντοτε ανοικτή για έναν τόσο μεγάλο αθλητή και δεν αποκλείεται έτσι κάποια στιγμή να τον δούμε πίσω στην ομάδα, αλλά σε διαφορετικό πόστο...

"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Κώστα Τσαρτσαρή για την πολύχρονη, πολύπλευρη και κυρίως ανεκτίμητη προσφορά του. Η πόρτα του Παναθηναϊκού παραμένει πάντα ανοιχτή για έναν άνθρωπο με το ήθος και το επίπεδο του Κώστα Τσαρτσαρή. Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσει μαζί μας, αλλά σεβόμαστε απεριόριστα την απόφασή του όσο κι αν μας στενοχωρεί. Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι ο Κώστας αποχωρεί όπως ακριβώς του άξιζε: Πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας και μεγάλος πρωταγωνιστής σε επιτυχίες του Παναθηναϊκού" δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου