Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

''Βαριά καμπάνα'' περιμένει τον Ολυμπιακό

Πηγή φωτογραφίας: prasinanea.gr


Μετά τα χθεσινά έκτροπα λογικό είναι να υπάρχει τιμωρία στους ερυθρόλευκους αφού το φύλλο αγώνα των διαιτητών καταγράφουν αναλυτικά το τι έγινε στο παιχνίδι και έτσι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Οι φωτοβολίδες πέρασαν τα δίχτυα ασφαλείας και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, στο 1:27 όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, έπεσαν πάνω από έξι κροτίδες στο παρκέ ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε τη φωτοβολίδα που βρήκε στο πόδι τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπράμος. Επίσης σύμφωνα με την αναφορά των διαιτητών, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον πάγκο του Παναθηναϊκού φορώντας μαντήλια.

Αναλυτικά το κομμάτι:

"Στο 1.27' προ της λήξης του αγώνα εντελώς ξαφνικά έπεσαν πάνω από έξι κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο οι οποίες προκάλεσαν δυνατό ήχο και καπνό. Ταυτόχρονα, οπαδοί της Α'ομάδος, φορώντας μαντήλια, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον πάγκο που βρισκόταν η ομάδα του ΠΑΟ, κάποιοι από αυτούς τράβηξαν τη φυσούνα προς τα πίσω προκειμένου να εμποδίσουν την ομάδα του ΠΑΟ να αποχωρήσει...
Μετά από 1 ώρα και 10 λεπτά από τη διακοπή, δηλαδή στις 12:15, και με δεδομένο ότι δεν κατέστη εφικτή η εκκένωση του γηπέδου και με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου