Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΡΗΣ: Ενδιαφέρον για Γκίκα- Θ.Αντετοκούνμπο!


Ο Άρης θέλει να χτίσει ομάδα η οποία θα βασίζεται στο μέλλον αφού τα προηγούμενα χρόνια με τα λάθη των τότε διοικήσεων ή τέλος πάντων οποιοσδήποτε και να έφταιγε, έφερε τον ''Αυτοκράτορα'' σε αυτή τη θέση.

Θανάσης Αντετοκούνμπο και Νίκος Γκίκας είναι εκ των προτέρων δυο ονόματα τα οποία ακούγονται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα για τον Άρη και σύμφωνα με πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr οι δυο παίκτες του Φιλαθλητικού δεν αποκλείεται να φορούν τα επόμενα χρόνια τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης!

Οι δύο συγκεκριμένοι καλαθοσφαιριστές αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για τα δεδομένα που ψάχνει ο Άρης και πραγματικά θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει με χαμηλό μπάτζετ να κρατηθεί στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Πάντως σενάρια για Γκίκα και Θανάση Αντετοκούνμπο δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα αφού οι δυο ταλαντούχοι μπασκετμπολίστες είχαν ακουστεί και για τον Πανιώνιο.

2 σχόλια:

  1. Παιδιά προσέξτε μόνο λίγο τι γράφετε γιατι αυτό το θέμα το χουμε στο basketworld.gr εδώ και τρεις μέρες. Όχι και... "σύμφωνα με πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε πληροφόρηση από φίλους της σελίδας και από δικούς μας ανθρώπους. Πολυ ευχαρίστως θα βάζαμε την πηγή του άρθρου εαν το είχαμε διαβάσει από το basketworld ομως δυστυχώς δεν είναι η πηγή από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή