Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μαυροκεφαλίδης: ''Συζητάω με Ολυμπιακό!''


Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στον Sentra 103,3 για την φημολογούμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό αλλά και το σύντομο πέρασμα του από τη Μπαρτσελόνα.
Ο Ελληνας σέντερ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό «ομάδα υψηλού επιπέδου» αλλά τόνισε πως υπάρχει ακόμα δρόμος για να συμφωνήσει με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Παράλληλα δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει και πάλι την Εθνική ομάδα.
Αναλυτικά μίλησε
Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό:«Δεν ξέρω ακόμα. Απλά συζητάμε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε».
Για το τι έμαθε στη Μπάρτσα: «Χαίρεσαι περισσότερο το μπάσκετ. Ηταν ένας φοβερός μήνας. Ισχύει αυτί που λένε ότι είναι περισσότερο από ένα κλαμπ. Χαίρεσαι να παίζεις για αυτή την ομάδα. Με δέχθηκαν πολύ καλά και οι συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ και γενικά ο κόσμος. Αγαπάει πολύ το μπάσκετ, όχι μόνο το ποδόσφαιρο».
Για την εμπειρία του στη Μπαρτσελόνα:«Ηταν για μένα ένας πολύ σημαντικός και σπουδαίος μήνας. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με τεράστια οργάνωση. Μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα. Φτάσαμε κοντά στο πρωτάθλημα αλλά λόγω κάποιων τραυματισμών μας έλειψαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Ναβάρο. Δεν βρήκαμε ρυθμό και δεν ήρθε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζω και δεν ξέρω ακόμα αν υπάρχει πιθανότητα να παραμείνω εκεί».
Για την Εθνική: «Είμαι έτοιμος. Υπήρξε ένα πρόβλημα στο παρελθόν αλλά ξεπεράστηκε. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Για το τι τον ενδιαφέρει για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του: «Προτεραιότητα μου είναι η Ευρωλίγκα και μια ομάδα ψηλού επιπέδου όπως σίγουρα είναι ο Ολυμπιακός. Από κει και πέρα δεν έχω σκεφτεί κάτι παραπάνω, απλά συζητάμε. Αν υπάρχει άλλη πρόταση θα την σκεφτώ».
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου