Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

''Αρέσει'' ο Πέτγουεϊ


Φέτος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κληθούν να κάνουν κάποιες αλλαγές όσο αφορά το ρόστερ τους αφού υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα σχεδόν καθόλου, τα συμβόλαιά τους λήγουν και δεν είναι αποφασισμένοι οι πρόεδροι των ομάδων να επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα.

Γιαυτό θα κοιτάξουν περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο θα επενδύσουν κατά κάποιο τρόπο στο μέλλον με τις περιπτώσεις των Γιάνκοβιτς και Καββαδά να ενδιαφέρουν τους δύο ''αιώνιους''.

Από τους ξένους του ελληνικού πρωταθλήματος πολύ καλή σεζόν έχει πραγματοποιήσει ο Μπρέντ Πέτγουεϊ ο οποίος εκτός από το ταλέντο του στο τραγούδι, έχει καταπληκτικά προσόντα για να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πρωτάθλημα όπως άλλωστε έκανε και φέτος με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Οι δύο ομάδες της Αθήνας δεν μπορούν να αφήσουν κάτι τέτοιο να πάει χαμένο και μετά την επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, με περισσότερη πίεση και ευρωπαϊκές συμμετοχές, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ''γλυκοκοιτάζουν'' την περίπτωση του Αμερικανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr, οι δύο φιναλίστ του ελληνικού Κυπέλλου και Πρωταθλήματος θα δώσουν ''μάχη'' για το ποιος θα κλείσει τον ταλαντούχο Αμερικανό καλαθοσφαιριστή του Ρεθύμνου ενώ δεν θα αφήσουν στην άκρη τις περιπτώσεις των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Βασίλη Καββαδά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου