Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Συμφώνησε με Ντούβνιακ


Ο Πανιώνιος έκανε ποδαρικό στις καλοκαιρινές μεταγραφές με την συμφωνία που είχε με τον Ούρος Ντούβνιακ ο οποίος θα κληθεί να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Νίκος Παππάς και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς φεύγοντας για τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και έτσι προχώρησαν στην πρώτη τους κίνηση η οποία είναι ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου.

Ο Σέρβος γκαρντ αποτελεί έναν από τους ξένους παίκτες των οποίων μπορεί να έχει στο ρόστερ του ο Πανιώνιος αφού η τιμωρία του για μεταγραφές ξεκίνησε πέρσι όπου και η ΦΙΜΠΑ τον είχε τιμωρήσει με εμπάργκο από τις 17 Ιουλίου. Ο Ντούβνιακ έχει το ''Letter of clearence'' από τον Ιανουάριο του 2012 από τότε δηλαδή που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η κίνηση της διοίκησης του κ. Λιανού είναι πολύ σημαντική στην ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις '1' και '2' όπου και ο Πανιώνιος έχει κάποιες ελλείψεις και η περίπτωση του Ντούβνιακ είναι πολύ καλή για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αξίζει να αναφερθεί πως και ο Άρης είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση αυτού του παίκτη αφού και οι ''κίτρινοι'' έχουν πρόβλημα με τις μεταγραφές ξένων παικτών όμως επίσημη κίνηση δεν έγινε ποτέ αφού το πρωτεύον που θέλουν να ξεκαθαρίσουν είναι το θέμα του προπονητή και μετά να αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου