Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΡΕΘΥΜΝΟ: ''Θα κερδίσει όποιος το θέλει περισσότερο''


Ο Θανάσης Γιαπλές και ο Πάρις Χορν μίλησαν για το παιχνίδι μεταξύ Ρεθύμνου και Πανιωνίου σήμερα (15/6, 16:30) με τον κόουτς των κρητικών να λέει πως όποιος θέλει περισσότερο τη νίκη θα το πάρει και θα μετρήσει σημαντικά η προσωπικότητα των παικτών. Από την πλευρά του ο Χορν έκανε λόγο για μια σκληρή μάχη μεταξύ των δυο ομάδων για την τρίτη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ρεθύμνου:   «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά. Θέλουμε να φέρουμε την σειρά στα ίσια και να παίξουμε τον τελικό την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη. Νομίζω δεν υπάρχουν μυστικά τακτικής και πάλι θα μετρήσει ποιος το θέλει περισσότερο και η προσωπικότητα των παικτών. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι για την εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν»

Ο καλαθοσφαιριστής της κρητικής ομάδας δήλωσε: «Το παιχνίδι θα είναι όπως και πριν, και οι δυο ομάδες θα μάχονται σκληρά για την τρίτη θέση. Ο Πανιώνιος παίζει πολύ καλά εντός έδρας όπως και εμείς παίζουμε πολύ καλά στο γήπεδο μας. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να γίνει δικό μας, με τη βοήθεια όλων και ιδιαίτερα των φιλάθλων μας που έρχονται κάθε φορά στο γήπεδο και μας στηρίζουν».

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ..ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ? ΙΣΧΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου θα δημοσιευτεί οτιδήποτε υπάρξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή